Volg mij:

Vanuit het hart tot het hart, met passie, in verbinding, om knopen te ontwarren

Relatietherapie (EFT)

Emotionally Focused Therapy, relatiecursus ‘Houd me vast’

Samen voor betere relaties

Liefde en hechting zijn noodzakelijk om te kunnen overleven. De verbinding met anderen is als kind van belang, maar ook als volwassenen letterlijk noodzakelijk. Ons meest basale behoefte is een veilige haven. De behoefte om je veilig te voelen bij de ander, gezien en begrepen te worden. Ze zijn menselijk en universeel. Bij gevoelens van onveiligheid worden hechtingsangsten getriggerd en schiet ons brein direct in overlevingsstand. De sleutelvraag in liefdesrelaties is dan ook: ‘Ben jij er voor mij wanneer ik jou nodig heb?’. Dat wil zeggen: ‘Doe ik ertoe voor jou? Kan ik je bereiken? Zul je op mij reageren als ik een beroep op je doe?’.

EFT is er op gericht mensen die in meer of mindere mate de verbinding met elkaar kwijt zijn te helpen elkaar weer te vinden als veilige hechtingspersoon. In de veilige aanwezigheid van een geliefde kun je meer aan in het leven. EFT is daarvoor een goed onderbouwde vorm van therapie, met als doel de verbinding tussen partners, gezinsleden of met jezelf te herstellen en/ of te verdiepen.

Ontdek het geheim van verbinding, wil je meer informatie? Bel of maak een afspraak.

Gecertificeerd EFT therapeut

EFT-button

Neem contact op