Volg mij:

Vanuit het hart tot het hart, met passie, in verbinding, om knopen te ontwarren

Over mij

 

                        

 

Wie ben ik?

Bevlogen, actief, gedreven, enthousiast, betrokken, humor, visie, professioneel, dit zijn woorden die bij mij passen. Altijd ontdekkend wat mijn levensreis inhoudt, lerend van de situaties die zich voordoen en spiegelend naar mijn innerlijke wereld. We kennen allemaal in ons leven lijden, verdriet, wanhoop, angst, mislukking en verlies. Er is altijd een keuze met hoe we hiermee omgaan. Mijn belangrijkste levensles tot nu toe is:  ‘laat gevoelens stromen zodat je kunt helen, laat emoties toe deze maken verbinding’!

Mijn levensovertuiging is dat God ieders leven kent, dat er gebrokenheid is en een weg naar heling. Vanuit deze missie is iedereen welkom in mijn praktijk om vertrouwen en houvast te (her)vinden.

Mijn werkwijze

Met warmte ondersteun ik graag bij de zoektocht om houvast te (her)vinden.

Daarbij sluit ik in de gesprekken aan bij het levensverhaal, de hulpvraag en gaan we terug naar de basis. Want vanuit onze basis reageren wij op de omgeving. Waar erfelijkheid, hechting, behoeften, gedachten, gevoelens en motivatie een grote rol spelen. Dit naast de vraag hoe gebeurtenissen uit het leven zijn doorleefd en welke patronen zijn ontstaan. In de gesprekken zul je merken dat ik samen met je tot de diepte afdaal, maar ook lichtheid en humor gebruik om met ‘een kwinkslag’ even met elkaar te lachen. Ik kijk graag naar de oorzaak van het probleem en niet alleen naar symptomen om deze te bestrijden. Dit levert op lange termijn meer rust op en meer verbinding!

Ieder mens is uniek, om de gestelde doelen te bereiken worden er verschillende passende evidence based methodieken integratief gebruikt zoals onder andere emotional focussed therapy (EFT), ervaringsgerichte therapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), inner child work en het contextuele gedachtengoed. Waarbij ik geloof dat de oplossingsmogelijkheden in jezelf aanwezig zijn. Soms kan een door verwijzing nodig zijn als er een andere expertise nodig is, samen komen we dan hiervoor tot de juiste keuze.

Mijn praktijkruimte 

Mijn visie is dat je in de praktijkruimte het gevoel moet hebben dat het een fijne ruimte is. Niet steriel maar gezellig en warm, dit is wat ik graag wil uitstralen.  Van harte welkom in mijn praktijk!

Klik op de foto voor een video van mijn praktijkruimte!

Vanuit het hart tot het hart, met passie, in verbinding, om knopen te ontwarren.

Esther Marianne Vermeer

Neem contact op