Volg mij:

Vanuit het hart tot het hart, met passie, in verbinding, om knopen te ontwarren

Referenties

Bekijk hieronder onze reviews en recentie. Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in hoe cliënten het traject hebben ervaren.  Naast dat er een evaluatie tussentijds is, wordt er aan het einde van de behandeling altijd een evaluatieformulier ingevuld.

“Vanaf het allereerste contact voelde ik me meteen op mijn gemak bij Marianne. Haar enthousiaste houding, humor en oprechte interesse in mij creëerde een sfeer van vertrouwen en veiligheid, waardoor ik me vrij voelde om openlijk over mijn problemen te praten. Marianne is een uitstekende professional die me heeft geholpen bij het overwinnen van enkele uitdagingen waar ik mee worstelde!”

(Vrouw, 47 jaar)

“Het luisterend oor, de enorme betrokkenheid van Marianne, de inzichten en handvatten hebben mij enorm verder geholpen. Algehele beoordeling uitgedrukt in een cijfer is een 9”.

(Man, 59 jaar)

“Marianne heb ik leren kennen als iemand met een warme en enthousiaste persoonlijkheid waarbij je jezelf snel thuis voelt. Ze is open en vriendelijk en tegelijk kundig om snel tot de kern door te dringen. Daarnaast is Marianne iemand die goed in staat is de theorie te vertalen naar de praktijk. Ik zou haar omschrijven als professioneel, kundig, nuchter, warm en betrokken. Iemand die zich goed in kan leven in de nood van een ander.

Naast het feit dat ze haar vak verstaat is het ook een fijne collega om mee samen te werken en voor mij een verrijking om haar te kennen. Warm aanbevolen!”

Wim van de Voorde (Psycholoog en EFT-therapeut)

BeterVerder

 

 

Neem contact op